Medalii pentru SABER Elyzia în 2017 în competiții internaționale

Lichiorurile SABER Elyzia, aflate în portofoliul Alexandrion Grup, au câștigat anul acesta mai multe distincții la categoria sa, în cadrul a patru competiții internaționale pentru băuturile alcoolice.

Fiecare dintre produsele gamei SABER Elyzia au fost premiate în competiția Global Liqueur Masters 2017: SABER Elyzia Afinată și Caisată au primit câte o medalie de argint. SABER Elyzia Fructe de pădure a câștigat medalia de aur, iar SABER Elyzia Coacăze negre medalia de Maestru la categoria sa.

SABER Elyzia Caisată, SABER Elyzia Fructe de Pădure și SABER Elyzia Coacăze Negre au fost distinse cu medalii de Argint la International Wine and Spirit Competition care a avut loc în Marea Britanie.

În plus, SABER Elyzia Caisata și SABER Elyzia Fructe de Pădure au primit calificativele: “Excelent” (94%), respectiv “Foarte Bun” (88%), din partea juriului Ultimate Beverage Challenge 2017, competiție care se desfășoară în Statele Unite.

Fondată în 1969, International Wine and Spirit Competition este considerată cea mai prestigioasă competiție de profil din lume. Ultimate Beverage Challenge a luat ființă în 2010 având misiunea de a crea și de a stabili standarde noi, mai ridicate, pentru evaluarea băuturilor alcoolice și a vinurilor.

către articolul din Trends HRB

Scroll to Top

Caută