Seminarul Economic România – Bosnia și Herțegovina

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu a primit vineri, 8 decembrie 2017 vizit E.S. Dl. Mile VASIC, Ambasadorul Bosniei și Herțegovina în România care a fost însoțit de doamna Tanja Bojovic Simic din cadrul Agenției de Promovare a Investițiilor Străine din Bosnia și Herțegovina.

Cu această ocazie a fost organizat Seminarul Economic România – Bosnia și Herțegovina, la care au participat 10 companii interesate să inițieze sau să dezvolte relații de colaborare cu parteneri din Bosnia și Hertzegovina.

De altfel, scopul evenimentului a fost prezentarea condițiilor de investiții de pe piață Bosniei și Hertzegovina, identificarea oportunităților de colaborare bilaterală și stabilirea unui contact direct între cele două părți, în vederea stimulării de parteneriate reciproc avantajoase cu antreprenori din Bosnia – Herțegovina.

În cadrul evenimentului a fost transmis și mesajul Doamnei Mădălina LUPEA, Prefectul Județului Prahova, prin purtătorul de cuvânt al acestei instituții, care a subliniat importantă intensificariii colaborării între cele două țări, în contextul similitudinii economice și istorice și a vecinătății geografice.

Scroll to Top

Caută