Începe Târgul de Turism

Iubitorii de vacanțe au la dispoziție patru zile să-și cumpere un sejur cu reduceri care ajung chiar și la 50%. De astăzi și până duminică (22-25 februarie 2018), la Romexpo, se desfășoară ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR).

Mii de oferte sunt puse acum la bătaie, participanţii aşteptându-se la vânzări de milioane de euro. ”Și la această ediţie, discounturile practicate de agenţiile de turism ajung până la 50%. Din experienţa ediţiilor anterioare ale târgului de primăvară, s-a constatat că 80% din vacanţele rezervate în această perioada beneficiază de discounturi de Early Booking de 20%, în medie (unele de 50%, altele de 10%)”, reiese din datele TUI TravelCenter.

Românii cumpără din ce în ce mai mult destinaţii exotice, care au ajuns să ocupe în jur de 10% din volumul de vânzări total al sejururilor externe achiziţionate de turiştii români. Cu toate acestea, ca volum al vânzărilor la târgul de primăvară, primul loc este ocupat de vacanţele în Turcia (35% din totalul vânzărilor), urmate de cele în Grecia (20% din rezervări), România (5%) şi alte destinaţii 40%.

către articolul din Capital

Scroll to Top

Caută