Modpack System a inaugurat sediul de la Liverpool

Compania ploiesteana MODPACK SYSTEM, membra a Camerei de Comert si Industrie Prahova, unul dintre furnizorii de varf la nivel national de servicii de ambalare industriala pentru export si relocare de obiective industriale, face un nou pas in internationalizarea afacerii odata cu deschiderea astazi, 27 februarie 2018, a reprezentantei de la Liverpool, Marea Britanie.

Evenimentul, cu o semnificatie deosebita atat pentru firma Modpack System, pentru fondatorii si actionarii sai – Valentin si Bogdan Malaescu, pentru intreaga echipa a firmei, ca si pentru Camera de Comert si Industrie Prahova, s-a desfasurat la noul sediu din Liverpool, in prezenta unor importante personalitati:  E.S. Dl. Dan Mihalache – Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie; Dna. Andreea Berechet – Consul General al Romaniei la Manchester; Dl. Viorel Raducanescu – Consul Onorific al Romaniei la Liverpool; Dl. Neil McGregor – VicePresedinte, Camera de Comert Marea Britanie – Romania; Dna. Paula Basnett – Presedinte, Camera de Comert Wirral; Dl. Phil Davies – Consilier local, Coordonator al Consiliului Wirral, Sef al Comisiei de Dezvoltare Economica si Cultura.

Camera de Comert si Industrie Prahova, care s-a implicat in organizarea evenimentului inaugural, a fost reprezentata de Presedintele Aurelian Gogulescu.

Distinsii invitati oficiali au apreciat, in luarile lor de cuvant, importanta realizarii acestei investitii romanesti in Marea Britanie, mai ales in contextul declansarii Brexit, cand orice actiune menita sa mentina si sa intareasca relatia economica a Romaniei cu Marea Britanie este salutara.

Odata cu cuvintele de apreciere adresate, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a inmanat Dlui. Valentin Malaescu o Diploma de Merit.

Operând deja din trei locații din Europa: Praga (CZ), Ploiesti (RO) și Cluj-Napoca (RO), compania Modpack System ofera servicii personalizate si flexibile pentru toți clienții indiferent de industria din care activeaza. Cu peste 10 ani de experiență și o echipa de peste 100 de angajați, compania ofera servicii de relocare industriala, transport multimodal sau de mare tonaj, ambalare profesionala pentru export si management de proiect.

Mai mult de atât, Modpack System este prima companie românească care are un sistem integrat de management.

 

 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută