Vizită de lucru în Republica Moldova – ”Fabricat în Moldova”

În perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2018, Dl. Aurelian GOGULESCU, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a efectuat o vizită de lucru în Republica Moldova, cu ocazia expoziției «Fabricat în Moldova» și a Forumului Internațional de Afaceri de la Cahul.

Din delegație au mai făcut parte Dl. Constantin TRESTIOREANU, Vicepreședintele CCI Prahova precum și reprezentanții mai multor companii românești.

Scopul acestui eveniment a fost de a dinamiza relațiile comercial-economice și parteneriatele de afaceri în regiunea Dunărea de Jos și bazinului Marii Negre, precum și, la un nivel mai extins, în cadrul Uniunii Europene și regiunii CEFTA, bucurându-se de participarea a numeroși antreprenori din Republica Moldova și alte țări unde există un important potențial de cooperare.

Cu această ocazie, Dl. Președinte Aurelian Gogulescu a participat la o serie de întâlniri cu reprezentanți ai Camerelor de Comerț și altor organizații similare din: Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Iran și Turcia. A fost discutată posibilitatea stabilirii unor relații de colaborare, în sensul stimulării schimburilor economice și comerciale și a realizării de parteneriate între comunitățile de afaceri din județul Prahova și țările respective.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută