Vizită de lucru în Republica Moldova – ”Fabricat în Moldova”

În perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2018, Dl. Aurelian GOGULESCU, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova a efectuat o vizită de lucru în Republica Moldova, cu ocazia expoziției «Fabricat în Moldova» și a Forumului Internațional de Afaceri de la Cahul.

Din delegație au mai făcut parte Dl. Constantin TRESTIOREANU, Vicepreședintele CCI Prahova precum și reprezentanții mai multor companii românești.

Scopul acestui eveniment a fost de a dinamiza relațiile comercial-economice și parteneriatele de afaceri în regiunea Dunărea de Jos și bazinului Marii Negre, precum și, la un nivel mai extins, în cadrul Uniunii Europene și regiunii CEFTA, bucurându-se de participarea a numeroși antreprenori din Republica Moldova și alte țări unde există un important potențial de cooperare.

Cu această ocazie, Dl. Președinte Aurelian Gogulescu a participat la o serie de întâlniri cu reprezentanți ai Camerelor de Comerț și altor organizații similare din: Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Iran și Turcia. A fost discutată posibilitatea stabilirii unor relații de colaborare, în sensul stimulării schimburilor economice și comerciale și a realizării de parteneriate între comunitățile de afaceri din județul Prahova și țările respective.

Scroll to Top

Caută