Acord de Parteneriat intre organizatiile patronale si asociatiile profesionale, in Prahova

In data de 23 martie 2018, la sediul Prefecturii judetului Prahova, a avut loc – la initiativa Uniunii Nationale a Patronatului Roman – semnarea Acordului de Parteneriat intre organizatiile patronale si asociatiile profesionale, la nivelul judetului Prahova. Semnatari sunt 8 patronate si asociatii profesionale: Uniunea Nationala a Patronatului Roman, Camera de Comert si Industrie Prahova – reprezentata de Presedintele Aurelian Gogulescu, Uniunea Generala a Industriasilor din Romania – UGIR 1903, Baroul Prahova, Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova, Colegiul Consilierilor Juridici Prahova, Patronatul Medicilor de Familie Prahova si Asociatia Generala a Inginerilor din Romania – Sucursala Prahova.

La eveniment a participat, in calitate de invitat, Dna. Deputat RodicaParaschiv – care a apreciat, in cuvantul sau, aceasta intiativa, dar si activitatea CCI Prahova, despre care a spus ca este o organizatie foarte active si deosebit de implicata in problemele comunitatii de afaceri locale.

Tot in calitate de invitat a participat si Dna. Cristina Stoichici, Directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova.

Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, a subliniat importanta acestei initiative, care insa nu este prima, la nivelul judetului Prahova, pentru ca in 2006, la sediul CCI Prahova a mai fost incheiat un Acord de Parteneriat intre organizatii patronale si asociatii profesionale.

CCI Prahova va fi alaturi de aceasta initiativa, iar schimbul de idei, de experienta, precum si organizarea de evenimente comune vor fi benefice pentru mediul de afaceri.

închide Panel