Alinso Group – 10 ani de prezență în România

ALINSO GROUP a marcat miercuri, 21 martie 2018, aniversarea a 10 ani de prezenta in Romania, in cadrul unui eveniment aniversar desfasurat in PLOIESTI WEST PARK.

La actiunea care i-a avut ca amfitrioni pe membrii conducerii ALINSO GROUP (Ivan Lokere – CEO, Christophe Stroobant – Business Unit Manager Romania) au participat Ambasadorul Belgiei – E.S. Dl. Thomas Baekelandt, reprezentanti ai administratiei publice locale – Presedintele Consiliului Judetean Prahova – Bogdan Andrei Toader, Subprefectul Judetului Prahova – Emil Draganescu, Primarul comunei Aricestii Rahtivani – Alexandru Cristea, reprezentantii a numeroase firme prezente in Ploiesti West Park, dar si membri ai comunitatii de afaceri prahovene.

Camera de Comert si Industrie Prahova a fost reprezentata de Presedintele Aurelian Gogulescu, care a luat cuvantul in cadrul evenimentului si a inmanat administratorului Alinso Group, Ivan Lokere, o diploma de excelenta cu prilejul aniversarii, in semn de recunoastere pentru contributia adusa la dezvoltarea mediului de afaceri prahovean.

PLOIESTI WEST PARK este cel mai mare parc industrial si logistic privat din Sud-Estul Europei, o investitie belgiana, care, atunci cand va fi finalizata, va ajunge la 1 miliard de euro. Compania Alinso Group este prezenta in Romania din 2008, chiar inainte de declansarea crizei economice, iar exemplul sau investitional a inspirat multi alti investitori straini, care, in perioada dificila care a urmat (2009 – 2011), nu au ezitat sa vina si sa investeasca in Prahova.

Ploiesti West Park a stabilit un nou standard in ceea ce priveste organizarea parcurilor de afaceri – nici un alt parc din Romania nu gazduieste atat de multe companii din tari diferite, cu o varietate de industrii.

Prin complexitatea sa, prin facilitatile oferite investitorilor, Ploiesti West Park este un model de afacere de succes, care ea insasi atrage multe afaceri de succes si carora le asigura conditii excelente sa se dezvolte.

Alinso Group in cifre

Suprafata: 300 ha, din care 200 ha dezvoltate si 100 ha inca disponibile

61 de firme prezente in parc, cu 2500 de angajati

Firme cu capital strain reprezentand 40 de tari

Prin toate proiectele realizate in Romania, Alinso Group nu a adus numai beneficii in Prahova, dar a contribuit, totodata, la promovarea Romaniei peste hotare.

Scroll to Top

Caută