CCI Prahova a lansat oficial noul sau site

 

Camera de Comerț și Industrie Prahova a lansat miercuri, 7 martie a.c., cea mai nouă platformă de informare și promovare on-line pe care o pune la dispoziția reprezentanților comunității de afaceri, site-ul său – www.cciph.ro, într-un nou format.  La eveniment au fost prezenți reprezentanții a 30 de firme, dar și unii dintre partenerii instituționali ai CCI Prahova – Prefectura Prahova, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, CECCAR Prahova și Direcția Județeană de Statistică Prahova.

“Am fost, imediat după Revoluție, printre pionierii din sistemul cameral românesc care au avut privilegiul să aibă un site. Anii au trecut, industria IT a evoluat, iar acum trăim o perioadă în care informația circulă cu o viteză din ce în ce mai mare și de aceea ne-am dorit ca site-ul nostru să fie o oglindă cât mai fidelă a activității pe care o desfășurăm, dar în timp real. Avem, iată, o platformă de promovare a activității, produselor și serviciilor pe care le oferim, dar aceasta nu este doar a Camerei de Comerț și Industrie Prahova, ci și a partenerilor noștri instituționali. Este o provocare pentru noi toți, dar și o dorință ca site-ul să devină o atracție pentru firmele care nu sunt încă membri ai Camerei ca să devină. Platforma este perfectibilă și așteptăm de la dumneavoastră păreri și propuneri, astfel încât ea să fie cât mai aproape de ceea ce vă doriți”, a spus Președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu.

La rândul său, Alexandra Petre, Directorul de Comunicare, Promovare și PR al CCI Prahova a precizat: “Cu acest nou format al paginii noastre web, dorim să oferim comunității de afaceri o platformă de informare și promovare mai modernă, mai accesibilă, mai prietenoasă, mai ofertantă din toate punctele de vedere. Vă invit să profitați de acest nou concept, care să fie nu doar un loc de unde să aflați informațiile noi, ci chiar un instrument de lucru pentru companii. Site-ul este adaptat pentru toate dispozitivele mobile, dar și conectat automat la paginile noastre de socializare, astfel încât promovarea companiilor să fie maximă”.

Și cei prezenți la eveniment au fost impresionați de noul site, relevante fiind două păreri. “Site-ul nu este doar al CCI Prahova, ci al întregului județ”, a spus Mihai Condrescu, consilier al prefectului, în timp ce Șerban Ionescu Homorâceanu a opinat că “site-ul este splendid și vă felicit că ați avut o viziune care vă va ajuta în viitor. Este uimitor ce ați făcut printr-o muncă enormă”.

 

 

Scroll to Top

Caută