Conferinţă ZF, 2 aprilie: Investiţi în România! Antreprenorii români din piaţa materialelor de construcţii, printre cei mai activi investitori în fabrici cu capital românesc

Ziarul Financiar organizează luni 2 aprilie la hotelul Marriott din Bucureşti conferinţa „Investiţi în România!“, un eveniment la care vor participa cei mai mari investitori (străini şi români), cele mai importante companii, cei mai mari angajatori, cei mai mari antreprenori români şi fonduri de investiţii.

Teraplast din Bistriţa, Bilka din Braşov, AdePlast din Ploieşti, Symmetrica din Suceava şi Electric Plus din Bacău sunt câteva nume care s-au făcut remarcate prin investiţii de amploare în domeniul în care activează.

Peste 100 de mi­lioane de euro cumulează investiţiile unora dintre cele mai active companii din domeniul materialelor de construcţii de pe piaţa locală, fondate de oameni de afaceri din România.

Sectorul producţiei de materiale de con­strucţii, dominat de companii româneşti, este ast­fel „terenul de joacă“ al mai multor antreprenori locali, care au decis să rein­ves­tească bani în România, într-o perioadă în care totuşi investiţiile în producţie sunt din ce în ce mai puţine, fostele fabrici făcând loc noilor malluri sau clădiri de birouri.

catre articolul din Ziarul Financiar

Scroll to Top

Caută