Dialog public la CCI Prahova, organizat de Petrotel-Lukoil

Camera de Comerț și Industrie Prahova a găzduit joi, 29 martie 2018, evenimentul de dialog public organizat de către compania Petrotel Lukoil Ploiești, prin care Gleb Ovsyannikov, șeful Departamentului Relații Publice al companiei din Rusia, a prezentat acțiunile de responsabilitate socială, dar și planurile de viitor ale acesteia.  Reprezentanții companiei și-au propus să aibă întâlniri cu reprezentanții autorităților publice pentru a afla de la aceștia care sunt proiectele de interes major în care rafinăria s-ar putea implica, aceasta fiind prima de acest gen.

Potrivit Directorului Departamentului Relații Publice al companiei Lukoil, Gleb Ovsyannikov, “suntem unul dintre cei mai mari contribuabili din Rusia, iar în țările unde ne desfășurăm activitatea suntem un angajator important și un partener social. Petrotel Lukoil este una dintre cele mai bune rafinării ale noastre din Europa, dacă nu chiar cea mai bună. Grija pentru salariații noștri este parte din responsabilitatea socială, domeniu în care, în fiecare din ultimii doi ani, am investit câte 177 milioane de dolari”, a spus oficialul rus. Propunerea acestuia a fost ca astfel de evenimente să aibă loc de două ori pe an sub forma unor mese rotunde, unde participanții vor putea prezenta proiectele pe care vor să le dezvolte pentru comunitatea locală.

La eveniment au mai participat Mădălina Lupea – Prefectul județului Prahova, Vitaliya Tsarik – Director Adjunct al Departamentului Relații Publice al Lukoil, Alexander Fedorov – Director General al Lukoil Energy&Gas, Mihail Minescu – Prorector al Universității Petrol-Gaze din Ploiești, Cristian Ganea – viceprimarul Municipiului Ploiești, Dan Dănulescu – directorul general adjunct al Petrotel Lukoil Ploiești, Aurelian Gogulescu – Președintele CCI Prahova și mai mulți reprezentanți ai societății civile, șefii unor direcții deconcentrate din Prahova, dar și reprezentanți ai mass mediei locale și naționale.

 

 

Scroll to Top

Caută