Telekom Banking iti da card pentru plata in rate a telefonului cumparat

Telekom Banking anunta lansarea serviciului de finantare cu plata in rate a telefoanelor mobile achizitionate de clienti persoane fizice din magazinele Telekom Romania, la nivel national.

Astfel, oricine este interesat de achizitionarea unui telefon, impreuna cu un abonament Telekom, prin oferta Telekom Banking, poate beneficia de 24 de rate egale fara dobanda si comisioane (0%), daca ratele sunt achitate in termenul de plata.

Clientii primesc pe loc aprobarea finantarii si beneficiaza gratuit de cont curent si card de debit instant, oferit pe loc in magazinele Telekom Romania.

“Lansarea serviciului de finantare cu plata in rate a telefoanelor mobile este inca un pas pe care Telekom Banking il face catre procesul de digitalizare a pietelor si a consumatorilor. Vom continua, impreuna cu Alior Bank, partenerul nostru in acest proiect financiar digital, sa ne crestem business-ul pe piata din Romania. Este nevoie de astfel de produse si servicii care sa ne usureze munca si viata. Pentru Telekom, serviciile bancare sunt o prioritate in acest an”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

catre articolul din Wall-Street

închide Panel