Conferinta “Comunitati Energetice” COALESCCE

Camera de Comert si Industrie Prahova a participat, in data de 17 aprilie 2018, la Conferinta intitulata  „Comunitati Energetice”, organizata de catre Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile -AE3R Ploiesti-Prahova, in cadrul Proiectului European COALESCCE – « Energie detinuta si gestionata de comunitate pentru schimbarile climatice si ocuparea fortei de munca », in care AE3R este partenera.

Evenimentul a avut loc in Sala de 200 locuri de la Palatul Administrativ Ploiesti, in prezenta expertilor din organizatiile partenere – din Marea Britanie, Italia, Bulgaria, Spania, Ungaria, Germania si Romania, ai reprezentanti ai Consiliului Judetean Prahova, ai Municipalitatii Ploiesti, ai Sectorului 1 – Bucuresti, ai Primariei Orasului Mizil, ai Companiei de Servicii Publice si Energii Regenerabile Prahova, ai Societatii Romane Geoexchange, ai Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiesti, precum si ai reprezentantilor unor companii din domeniul energetic – Phillips Romania, Veolia, Pecef Tehnica, Manro.

CCI Prahova a participat cu prezentarea intitulata Judetul Prahova – Motor al Economiei Romanesti, sustinuta de Dna. Alexandra Petre – Director Promovare, Comunicare, PR.

Scroll to Top

Caută