România privită prin ochii unui investitor străin: „Am venit aici cu mintea deschisă, însă mulți m-au întrebat ce căutam cu adevărat. Acum, după aproape zece ani, știu că am luat o decizie corectă”

Este CEO în cadrul unui grup multinațional privat de firme, face naveta între Belgia și România. „Deși între țările noastre sunt aproape 2000 de kilometri, cultura și obiceiurile au foarte multe asemănări”, spune Ivan Lokere, CEO Alinso Group. Acționarii multinaționalei cu capital privat belgian au avut curajul să investească în România mai mult de o sută de milioane de euro. Ivan a pus umărul la dezvoltarea proiectului de business chiar de la început, alături de câțiva oameni dedicați ideii. La început, nu mulți au crezut în Ploiești West Park. Astăzi, după aproape zece ani de muncă grea și de investiții semnificative, aproape 3000 de angajați se bucură să lucreze aici în fiecare zi, ocupând joburi de înaltă calitate. În parc sunt foarte puțini muncitori necalificați.

Ivan Lokere (FOTO): „Suntem aici pentru a crea un viitor mai bun, nu numai pentru noi, ci și pentru copiii noștri și ai comunității unde am investit. Nu trăim doar pentru prezent”

Munca lui Ivan Lokere și a echipei sale în România coincide, din punct de vedere temporar, cu perioada post-aderare a țării noastre la Uniunea Europeană. Zece ani care, priviți prin ochii unui simplu cetățean român plătitor de taxe și impozite nu par a fi marcați de schimbări majore.

catre articolul din Actualitatea Prahoveana

Scroll to Top

Caută