Romanian Business Challenge: Simpozion International „Performanta prin parteneriate”

Lumea are nevoie de inteligenţa şi creativitate, motiv pentru care şcoala trebuie să dezvolte elevilor o gândire creativă, o analiză critică, deprinderea de a lucra în echipă, de a se integra rapid la un nou loc de muncă şi o pregătire teoretica temeinică pentru a înţelege şi interpreta eficient evoluţiile din mediul economic.

Acesta este si motivul pentru care joi, 19 aprilie 2018, Camera de Comert si Industrie Prahova a fost  gazda celei de-a noua editie a concursul national „Romanian Business Challenge”, dar si a primei editii a simpozionului „Performanta prin parteneriate”.

Concursul este dedicat antreprenorilor juniori, fiind organizat de Colegiul Economic „Virgil Madgearu” si Camera de Comert si Industrie Prahovain parteneriat cu Consiliul Judetean Prahova, Primaria Municipiului Ploiesti, Inspectoratul Şcolar Judetean Prahova, ROCT, Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti, CECCAR Prahova, Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova, Casa Corpului Didactic, Facultatea de Stiinte Economice, B.C.R. Prahova, Asociatia Centrul Cultural si Antreprenorial “ACUM” s iAsociatia Iubesc Ploiestenii.

La concursul Romanian Business Challenge, care reprezinta o oportunitate pentru elevi, ei putand experimenta munca intr-o echipa naționala, au participat elevi si studenti de la diverse licee si universitati din Prahova si din tara, impartiti in 8 echipe, profesori coordonatori si membrii ai juriului. Cei 64 de participanti la concurs au avut de analizat un studiu de caz, care prezinta situaţia unei firme reale si au fost punctati pentru soluţiile identificate la problemele cu care se confrunta firma respectiva.

 

 

 

 

 

Scroll to Top

Caută