“Valoare si traditie” – Dialoguri interculturale

La acest sfarsit de saptamana – de astazi pana duminica – sunteti asteptati la Ploiesti Shopping City, la parter, in zona scarilor rulante, la o expozitie de port traditional romanesc, dar si cu costume traditionale din Grecia, Orientul Mijlociu, Turcia, Japonia si cu obiecte traditionale de artizanat.

“Valoare si Traditie” – dialoguri interculturale, este un eveniment care – in anul celebrarii Centenarului Marii Uniri – evidentiaza inestimabila valoare a traditiilor romanesti, intr-un context mai larg, intr-un dialog cu traditiile altor popoare.

Sambata, 28 aprilie, evenimentul va fi animat de un program artistic sustinut de Ansamblul folcloric al Filarmonicii Ploiestene, de Ansamblul “Basmaluta”, din Magurele – Prahova si de Ansamblul “Kymata” al Uniunii Elene din Romania – Comunitatea Elena Prahova.

Organizatori ai evenimentului sunt Camera de Comert si Industrie Prahova, Ploiesti Shopping City si Uniunea Elena din Romania, iar parteneri sunt: Teatrul “Toma Caragiu” Ploiesti si Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiesti.

Scroll to Top

Caută