Acord de Cooperare cu CCI Brno (Cehia)

Camera de Comert si Industrie Prahova a incheiat astazi un Acord de Cooperare cu CCI Brno (Cehia), documentul fiind semnat de catre Presedintele Aurelian Gogulescu, respectiv directorul adjunct Oto Hrdlicka. Parafarea acestui acord a fost prilejuita de organizarea la Ploiesti a unei Misiuni Economice din Brno (care este cel de-al doilea oras ca marime din Cehia si cel mai important centru economic din Provincia Moravia), la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova avand loc un Forum de Afaceri Romano-Ceh.

“Este primul Forum de Afaceri Romano-Ceh organizat in aceasta formula la sediul nostru si primul Acord de Cooperare cu o Camera de Comert din Cehia. Ne dorim sa organizam o misiune economica la Brno in primele trei luni ale anului viitor si de asemenea sa putem accesa impreuna cat mai multi bani din fonduri europene”, a precizat Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu.

Vizita a avut mai multe componente, oaspetii cehi familiarizand-se cu mediul socio-economic al judetului Prahova, datorita intalnirilor de afaceri cu reprezentanti ai firmelor din judet, care au avut loc la sediul CCI Prahova, dar si intalnirii cu reprezentantii adminsitratiei publice locale si judetene.

Delegatia a fost condusa de Jaroslav Kacer, Viceprimar al orasului Brno, specializat in aplicarea conceptului “Smart City”, strategii urbane, informatizare si transpunerea administratiei publice in mediul virtual.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta Ambasadorului Republicii Cehia in Romania – E.S. Vladimir Valky si a consilierului pe probleme economice in cadrul Ambasadei – Milan Peprnik.

Scroll to Top

Caută