Atelier antreprenorial la Gaesti, judetul Dambovita, in cadrul proiectului BUSINESS START(UP) – Mecanism de finantare a liberei initiative in Regiunea Sud-Muntenia

In data de 14 mai 2018, incepand cu ora 14:30, a avut loc, la Rodiv Ballroom din Ploiesti, primul atelier antreprenorial desfasurat in cadrul proiectului Business Start (UP) Mecanism de finanțare a liberei inițiative in regiunea Sud-Muntenia.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 de luni si este implementat in Regiunea Sud – Muntenia, respectiv judetele Prahova, Dambovita, Arges, Calarasi, Giurgiu, Teleorman si Ialomita. Beneficiar al proiectului este Faxmedia Consulting, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova.

Atelierul antreprenorial de la Gaesti – al doilea dintr-o serie de sapte ateliere desfasurate in fiecare dintre judetele regiunii Sud-Muntenia, se inscrie intre activitatile de informare si constientizare a grupului tinta privind cultura antreprenoriala si oportunitatile de ocupare pe cont propriu prin infiintare de afaceri.

La eveniment au participat 48 de persoane fizice – someri, persoane inactive, persoane care au un loc de munca si doresc sa infiinteze o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca, dar si cativa membri ai echipei de implementare.

Programul atelierului antreprenorial a cuprins o prezentare cu informatii de interes pentru potentialii antreprenori – structura economica a judetului Dambovita, tendinte pentru anul in curs pe fiecare domeniu mare de activitate, riscuri si oportunitati pentru antreprenorii prahoveni in perioada actuala. O sectiune foarte apreciata in cadrul evenimentului a fost dialogul pe teme de interes pentru viitorii antreprenori: promovarea de succes a unei afaceri, identificarea si evidentierea elementelor de specificitate care diferentiaza afacerea respectiva de alte afaceri in acelasi domeniu de activitate.

In finalul evenimentului, participantii au completat un chestionar, ale caror raspunsuri sunt de interes pentru echipa care deruleaza proiectul, pentru a se ghida in actiunile care vor urma.

Alexandra Petre                                                                                              15 mai 2018

Coordonator Informare grup tinta

 

Scroll to Top

Caută