Atelier antreprenorial la Ploiesti desfasurat in cadrul proiectului BUSINESS START(UP) – Mecanism de finantare a liberei initiative in Regiunea Sud-Muntenia

In data de 7 mai 2018, incepand cu ora 16:30, a avut loc, la Centrum Ballroom & Conference din Ploiesti, primul atelier antreprenorial desfasurat in cadrul proiectului Business Start (UP) Mecanism de finanțare a liberei inițiative in regiunea Sud-Muntenia.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 de luni si este implementat in Regiunea Sud – Muntenia, respectiv judetele Prahova, Dambovita, Arges, Calarasi, Giurgiu, Teleorman si Ialomita. Beneficiar al proiectului este Faxmedia Consulting, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova.

Atelierul antreprenorial de la Ploiesti – primul dintr-o serie de sapte  desfasurate in fiecare dintre judetele regiunii Sud-Muntenia, se inscrie intre activitatile de informare si constientizare a grupului tinta privind cultura antreprenoriala si oportunitatile de ocupare pe cont propriu prin infiintare de afaceri.

La eveniment au participat 42 de persoane fizice – someri, persoane inactive, persoane care au un loc de munca si doresc sa infiinteze o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca.

Programul atelierului antreprenorial a cuprins o prezentare cu informatii de interes pentru potentialii antreprenori – structura economica a judetului Prahova, tendinte pentru anul in curs pe fiecare domeniu mare de activitate, riscuri si oportunitati pentru antreprenorii prahoveni in perioada actuala. O sectiune foarte apreciata in cadrul evenimentului a fost dialogul cu un antreprenor de succes din judetul Prahova care a raspuns cu multa disponibilitate la intrebarile membrilor grupului tinta.

In finalul evenimentului, participantii au completat un chestionar, ale caror raspunsuri sunt de interes pentru echipa care deruleaza proiectul, pentru a se ghida in actiunile care vor urma.

Alexandra Petre                                                                                                                           8 mai 2018

Coordonator Informare grup tinta

 

Scroll to Top

Caută