CCI Prahova, vizitată de Clubul de Presă din Singapore

Reprezentanții Clubului de Presă din Singapore, prezenți în România în cadrul Misiunii Internaționale, au fost în vizită duminică, 6 mai 2018, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova. Delegația a fost primită de către Președintele CCI Prahova, Aurelain Gogulescu, la eveniment fiind prezenți primarul municipiului Ploiești – Adrian Dobre, Raluca Eparu – consilier al prefectului Mădălina Lupea și Dan Simion – consilier al Președintelui CCI Prahova.

Clubul de Presă din Singapore (Președinte: Daniel Patrick), important promotor al relațiilor de colaborare între instituțiile media și al relațiilor publice din Singapore, este prezent pentru a doua oară în România (prima oară fiind în anul 1993), urmând ca pe perioada șederii să viziteze o serie de orașe și instituții din țară. Evenimentul este organizat anual de către oaspeții asiatici în diferite țări, cu scopul de a vizita și cunoaste alte regiuni din punct de vedere cultural, economic și social.

Președintele Aurelian Gogulescu a menționat că “Singapore are un rol important în regiune, fiind o țară în continuă dezvoltare, cu un sistem bancar și de servicii bine reprezentat, România putând accede cu exportul de produse către Asia prin aceasta. Turismul, exportul de băuturi spirtoase sau de vin sunt tot atâtea domenii atractive pentru această regiune”.

La rândul său, primarul Adrian Dobre a menționat că “Ploieștiul are avantajul apropierii de Aeroportul Internațional Otopeni, al prezenței renumitei Universități Petrol-Gaze, punând accentul în viitor pe energiile regenerabile și pe conceptul de smart city”.

Vizita în Prahova a avut ca scop cunoașterea unui județ dinamic, cu un mediu de afaceri solid și o activitate economică, socială și culturală în plină dezvoltare.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută