Conferinta ROAD SHOW IMM

In cadrul parteneriatului traditional derulat intre Camera de Comert si Industrie Prahova si Confindustria Romania, in data de 10 mai 2018, la Sala “Europa” de la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, s-a desfasurat Conferinta intitulata “ROAD SHOW  IMM”.

Evenimentul – organizat de Confindustria Romania, in parteneriat cu  Camera de Comert si Industrie Prahova, Confindustria Romania – Filiala Prahova si Confeuropa – s-a bucurat de o participare numeroasa, de peste 50 de persoane, reunind atat firme cu capital italian – din Prahova si din Bucuresti, dar si firme romanesti din variate domenii de activitate.

In deschidere au luat cuvantul Dl. Giovanni Villabruna, Presedintele nou ales al Confindustria Romania, impreuna cu Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova – ambii apreciind in mod deosebit colaborarea fructuoasa intre CCI Prahova si organizatiile si asociatiile oamenilor de afaceri italieni in Romania, colaborare care se traduce intr-un foarte util sprijin acordat antreprenorilor din cele doua tari. In plus, Presedintele CCI Prahova a subliniat importanta si forta comunitatii de afaceri  italiene din Prahova, care, dintre cele 92 de tari reprezentate, este cea mai numeroasa.

Au mai participat Dl. Antonio Campisi, Presedinte Confindustria Romania – Filiala Prahova si Dl. Rocco Ferri,  Director General Confindustria Europa de Est.

Conferinta a continuat cu prezentarea unor subiecte de interes si actualitate pentru oamenii de afaceri, pe urmatoarele subiecte: Protectia datelor cu caracter personal (Rina Romania si Boscolo&Partners Consulting); Asistenta sanitara (Mutua MBA) si Instrumente financiare (Unicredit Bank si Banca Ifis). Prezentarile au fost urmate de o  sesiune de intrebari si raspunsuri.

Scroll to Top

Caută