Delegatie de Ambasadori ONU la CCI Prahova

Camera de Comert si Industrie Prahova a fost marti, 29 mai 2018, gazda unei delegatii formata din ambasadori ONU, inaltii oaspeti dorind sa viziteze si judetul nostru in scurta lor sedere in Romania.

„Este onorant pentru noi ca si Camera de Comert si pentru judetul Prahova ca ati venit la Ploiesti in vizita dumneavoastra pe care o efectuati in Romania. Avem un judet care este renumit pentru calitatea vinului rosu, a turismului montan si pentru traditia industriei de petrol si gaze”, a spus Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.

La eveniment au fost prezenti Ambasadorul Romaniei la ONU, Ion Jinga, dar si prefectul judetului Prahova – Madalina Lupea.

„Ma bucur ca vizita dumneavoastra coincide cu ziua in care sunt aniversate Fortele de Mentinere a Pacii „Castile Albastre”. Suntem judetul care ocupa locul al doilea la nivel national ca populatie, iar in privinta PIB-ul si a economiei suntem pe locurile 3-4. Camera de Comert si Industrie Prahova este una dintre cele mai dinamice institutii de profil din tara, iar numarul si calitatea actiunilor pe care le organizeaza este in top”, a spus prefectul Madalina Lupea.

Iata-i si pe cei care au fost astazi in vizita la CCI Prahova: Mr.  Max Hufanen RAI  – Reprezentantul permanent al Papua – Noua Guinee la ONU  – New York; Ms. Amatlain Elizabeth KABUA – Reprezentantul permanent al Insulelor Marshall la ONU  – New York; Mr. Teburoro TITO – Permanent Representative of the Republic of Kiribati to the United Nations; Mr. Jean-Claude Félix DO REGO – Reprezentantul permanent al Republicii Benin la ONU  – New York; Mr. Yemdaogo Eric TIARE – Reprezentantul permanent al Burkina Faso la ONU  – New York; Mr. Albert SHINGIRO – Reprezentantul permanent al Republicii Burundi la ONU  – New York; Mr. Modest Jonathan MERO – Reprezentantul permanent al Republicii Tanzania la ONU  – New York; Mrs. Arisoa RAZAFITRIMO – Reprezentantul permanent al Republicii Madagascar la ONU  – New York; Mrs. Miriama Herenui BETHAM-MALIELEGAOI –Reprezentantul permanent adjunct al Samoa la ONU  – New York; Mr. Samuelu LALONIU – Reprezentantul Permanent al Tuvalu la ONU – New York; Mr. Lewis Garseedah BROWN II – Reprezentantul Permanent al Liberiei la ONU – New York.

Toti acestia au raspuns invitatiei Presedintelui Aurelian Gogulescu de a semna in Cartea de Onoare a Camerei de Comert si Industrie Prahova.

Din partea romana, alaturi de ambasadorul Ion Jinga, reprezentantul permanent al României la ONU – New York, au mai fost prezenti Cristina Stuparu – director adjunct Direcția Orientul Mijlociu și Africa; Gabriela Folfa, ministru-consilier; Bogdan Ștefan si Nicolae Mitu, consilieri.

 

 

Scroll to Top

Caută