Misiune Economica in Republica KAZAHSTAN

In perioada 23 – 28 aprilie 2018, Dl. Aurelian GOGULESCU, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova a condus o misiune economica in Kazahstan – la Astana si Atyrau, organizata cu sprijinul Ambasadei Romaniei la Astana – E.S. Dl. Cezar Manole ARMEANU, Ambasador si Dl. Nicolae Pavaluca, Consilier Economic.

In cadrul delegatiei au participat reprezentanti ai Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti si ai unor companii prahovene din domeniul industriei de petrol si gaze.

Cu aceasta ocazie, au avut loc discutii cu Dl. Magzum MIRZAGALIEV – Viceministru al Energiei din Republica Kazahstan  si au fost organizate intalniri de lucru la sediul Ambasadei Romaniei din Astana, la KazMunaiGaz, KazEnergy, KazService – Asociatia Companiilor din industria petroliera, Prefectura Atyrau, Camera Antreprenorilor Regiunii Atyrau , Universitatea de Petrol si Gaze din Atyrau precum si participarea la Forumul de Afaceri Kazahstan – Romania la Atyrau.

Au fost semnate doua Acorduri de Colaborare, intre Camera de Comert si Industrie Prahova si Camera Antreprenorilor Regiunii Atyrau respectiv dintre UPG Ploiesti si Universitatea de Petrol si Gaze Atyrau.

 

 

Scroll to Top

Caută