O noua investitie in Prahova: Kamtec Auto Romania

Joi, 24 mai 2018, s-a inaugurat o noua investitie in judetul Prahova, apartinand companiei coreene Kamtec Auto România,  situată în comuna prahoveană Ariceștii Rahtivani.

La eveniment au fost prezenti ambasadorul Republicii Coreea la București, Kim Eun-joong, Presedintele CCI Prahova – Aurelian Gogulescu, Young-Oh Cho – Presedinte Kamtec Auto Romania, Jihun Jung – Manager Administrativ.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, a inmanat o Diploma de Excelenta directorului pe Romania al Kamtec, Young-Oh Cho, care a apreciat implicarea sefului CCI Prahova in atragerea de investitii straine in judet. Mai mult, oficialii coreeni l-au invitat pe Presedintele Gogulescu sa fie prezent in grupul oficial care a taiat panglica noii investitii. Aceasta se întinde pe o suprafață de 9.767mp, din care clădirea reprezintă 4.383 mp, existând posibilitatea extinderii pe încă 10.000 mp pe care Kamtec, care va produce valve pentru auto de tip DCM EGR, îi are la dispoziție.

“Ne bucuram ca ati ales judetul Prahova pentru investitia dumneavoastra din Romania si sunt convins ca veti numara printre membrii de top ai Camerei de Comert si Industrie Prahova”, a spus Presedintele Aurelian Gogulescu.

Printre clienții actuali se numără Renault (Spania și Turcia), Honeywell (România) și BorgWarner (Ungaria).

Scroll to Top

Caută