Acționarii Modpack Group participă la Summitul Select USA, Washington DC

Industria logistică și de transport din Statele Unite este o piață extrem de competitivă. Cheltuielile din industria logistică și de transport din S.U.A. au totalizat 1,48 trilioane $ în 2015 și au reprezentat 8% din produsul intern brut anual (PIB). Prin investițiile în acest sector, firmele multinaționale se poziționează pentru a facilita mai bine fluxul de mărfuri pe cea mai mare piață de consum din lume.

Ca parte a strategiei de expansiune globală a companiei Modpack Group, Directorul executiv al companiei a participat la summitul SelectUSA din Washington DC, în perioada 21-22 iunie 2018, în vederea alăturării la o rețea prosperă de companii de top.

Directorul executiv al Grupului Modpack, Valentin Malaescu, a declarat: „Investiția în America de Nord, ca parte a strategiei de creștere continuă a Modpack, este o oportunitate fantastică pentru firmele multinaționale și interne să beneficieze de experiența și expertiza noastră. Prin oferirea serviciilor noastre personalizate si aici, putem continua să susținem baza noastră globală de clienți și, in paralel, să pătrundem pe noi piețe și să ajungem la mai mulți clienți „.

Pentru mai multe informații despre modul în care Modpack Group poate oferi soluții integrate pentru afacerea dvs., vă rugăm să ne contactați la office@modpacksystem.com sau sunați la + 40 (0)244 220 355

Scroll to Top

Caută