Atelier antreprenorial desfasurat la Oltenita, judetul Calarasi, in cadrul proiectului BUSINESS START(UP) – Mecanism de finantare a liberei initiative in Regiunea Sud-Muntenia (8 iunie 2018)

                                                                                                                            

In data de 8 iunie 2018, incepand cu ora 14:00, a avut loc la Restaurantul „Aristocrat” din Oltenita – Judetul Calarasi, cel de-al patrulea atelier antreprenorial desfasurat  in cadrul proiectului Business Start (UP) Mecanism de finanțare a liberei inițiative in regiunea Sud-Muntenia.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 de luni si  este implementat in Regiunea Sud – Muntenia, respectiv judetele Prahova, Dambovita, Arges, Calarasi, Giurgiu, Teleorman si  Ialomita. Beneficiar al proiectului este Faxmedia Consulting, in parteneriat cu  Camera de Comert si Industrie Prahova.

Atelierul antreprenorial de la Oltenita face parte dintr-o serie de sapte ateliere desfasurate in fiecare dintre judetele regiunii Sud-Muntenia si se inscrie intre activitatile de informare si constientizare a grupului tinta privind cultura antreprenoriala si oportunitatile de ocupare pe cont propriu prin infiintare de afaceri.

La eveniment au participat 42 de persoane fizice – someri, persoane inactive, persoane care au un loc de munca si doresc sa infiinteze  o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca.

Programul atelierului antreprenorial a cuprins o prezentare cu informatii de interes pentru potentialii antreprenori – date economice despre judetul Calarasi, evolutia principalilor indicatori socio-economici la nivelul judetului Calarasi. O sectiune foarte apreciata in cadrul evenimentului a fost dialogul pe teme de interes pentru viitorii antreprenori – promovarea de succes a unei afaceri, identificarea si evidentierea elementelor de specificitate care diferentiaza afacerea respectiva de alte afaceri in acelasi domeniu de activitate.

In finalul evenimentului, participantii au completat un chestionar, ale caror raspunsuri sunt de interes pentru echipa care deruleaza proiectul, pentru a se ghida in actiunile care vor urma.

Scroll to Top

Caută