Atelier antreprenorial desfasurat la Slobozia – 19 iunie 2018

BUSINESS  START(UP) – Mecanism de finantare a liberei initiative in Regiunea Sud-Muntenia

19 iunie 2018, sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Ialomita

In data de 19 iunie 2018, incepand cu ora 14:30, a avut loc la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Ialomita, din Slobozia – Judetul Ialomita, cel de-al cincilea atelier antreprenorial desfasurat  in cadrul proiectului Business Start (UP) Mecanism de finanțare a liberei inițiative in regiunea Sud-Muntenia.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 luni si  este implementat in Regiunea Sud – Muntenia, respectiv judetele Prahova, Dambovita, Arges, Calarasi, Giurgiu, Teleorman si  Ialomita. Beneficiar al proiectului este  Faxmedia Consulting, in parteneriat cu  Camera de Comert si Industrie Prahova.

Atelierul antreprenorial de la Slobozia face parte dintr-o serie de sapte ateliere desfasurate in fiecare dintre judetele regiunii  Sud-Muntenia si se inscrie intre activitatile de informare si constientizare a grupului tinta privind cultura antreprenoriala si oportunitatile de ocupare pe cont propriu prin infiintare de afaceri .

La eveniment au participat persoane fizice – someri, persoane inactive, persoane care au un loc de munca si doresc sa infiinteze  o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca.

Programul atelierului antreprenorial a cuprins o prezentare cu informatii de interes pentru potentialii antreprenori – structura economica a judetului Ialomita, riscuri si oportunitati pentru antreprenorii ialomiteni in perioada actuala. O sectiune foarte apreciata in cadrul evenimentului a fost dialogul pe teme de interes pentru viitorii antreprenori – idei de afaceri cu un bun potential de dezvoltare pentru perioada actuala – si care necesita investitii mici, promovarea de succes a unei afaceri, identificarea si evidentierea elementelor de specificitate care diferentiaza afacerea respectiva de alte afaceri in acelasi domeniu de activitate.

In finalul evenimentului, participantii au completat un chestionar, ale caror raspunsuri sunt de interes pentru echipa care deruleaza proiectul, pentru a se ghida in actiunile care vor urma.

Scroll to Top

Caută