Misiune economica in China si Singapore (13-24 iunie 2018)

 In perioada 13 – 24 iunie 2018,  Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat o misiune economica in China si Singapore, cu scopul intaririi relatiilor economice existente si stabilirii de noi contacte de afaceri.

Programul delegatiei prahovene, condusa de Presedintele CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu, a cuprins participarea la cea de-a XXIX-a editie a Targului International pentru Comert si Cooperare Economica de la Harbin, precum si intalniri de afaceri la Harbin, Beijing si Singapore.

Din programul vizitei au facut parte intalniri oficiale la Harbin – cu conducerea Provinciei Heilongjiang, cu conducerea Primariei Yichun, dar si intalniri de afaceri . La Beijing, delegatia prahoveana s-a intalnit si a purtat discutii cu E.S. Dl. Bazil Vasilica Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in R.P. Chineza. La Singapore a avut loc intalnirea cu reprezentantii Clubului de Presa din Singapore – prezent intr-o vizita de lucru la inceputul lunii mai 2018 la Ploiesti, la sediul CCI Prahova – si cu conducerea Federatiei Producatorilor din Singapore, prilej cu care CCI Prahova a semnat un Acord de Cooperare.

Scroll to Top

Caută