Atelier antreprenorial desfasurat la Giurgiu, in cadrul proiectului BUSINESS START(UP) – Mecanism de finantare a liberei initiative in Regiunea Sud-Muntenia (5 iulie 2018)

In data de 5 iulie 2018, incepand cu ora 16:30, a avut loc, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Giurgiu, din Municipiul Giurgiu, cel de-al saselea atelier antreprenorial desfasurat in cadrul proiectului Business Start (UP) Mecanism de finanțare a liberei inițiative in regiunea Sud-Muntenia.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 36 de luni si este implementat in Regiunea Sud – Muntenia, respectiv judetele Prahova, Dambovita, Arges, Calarasi, Giurgiu, Teleorman si  Ialomita. Beneficiar al proiectului este Faxmedia Consulting, in parteneriat cu  Camera de Comert si Industrie Prahova.

Atelierul antreprenorial de la Giurgiu – penultimul din seria de sapte ateliere desfasurate in fiecare dintre judetele regiunii Sud-Muntenia, se inscrie intre activitatile de informare si constientizare a grupului tinta privind cultura antreprenoriala si oportunitatile de ocupare pe cont propriu prin infiintare de afaceri.

La eveniment au participat 40 de persoane fizice – someri, persoane inactive, persoane care au un loc de munca si doresc sa infiinteze o afacere in scopul crearii de noi locuri de munca.

Programul atelierului antreprenorial a cuprins o prezentare cu informatii de interes pentru potentialii antreprenori – structura economica a judetului Giurgiu, tendinte pentru anul in curs pe fiecare domeniu mare de activitate, riscuri si oportunitati pentru antreprenorii romani in perioada actuala. O sectiune deosebit de apreciata in cadrul evenimentului a fost discutia interactiva cu membrii grupului tinta privind domeniile alese pentru realizarea planului de afaceri cu care se va incheia cursul de antreprenoriat pe care acestia il urmeaza, dar si cele mai potrivite modalitati de promovare a unui start-up.

In finalul evenimentului, participantii au completat un chestionar, ale caror raspunsuri sunt de interes pentru echipa care deruleaza proiectul, pentru a se ghida in activitatile care vor urma.

Scroll to Top

Caută