Metigla – rebranduirea companiei COILPROFIL

Compania Coilprofil – una dintre cele mai importante investitii belgiene din judetul Prahova, leader in domeniul productiei de acoperiri metalice, a marcat astazi, 5 iulie 2018, in cadrul unui eveniment desfasurat la sediul fabricii din comuna Ceptura, implinirea a 18 ani de prezenta pe piata romaneasca.

La eveniment au participat reprezentantii conducerii belgiene si romanesti a firmei – Dl. Phillippe Sommers, Presedinte si Dl. Liviu Mistodinis, Director General, Presedintele Camerei de Comert Belgia-Romania – Dl. Alain Schodts, Primarul Comunei Ceptura – Dl. Constantin Chioveanu, parteneri si colaboratori ai firmei.

Camera de Comert si Industrie Prahova a fost reprezentata de Dl. Aurelian Gogulescu, Presedinte, care  – in cuvantul  rostit cu acest prilej a apreciat in mod deosebit activitatea companiei Coilprofil, contributia sa la dezvoltarea sectorului materialelor de constructii in ansamblul economiei prahovene, dar si implicarea constanta a acesteia in viata comunitatii, prin numeroasele actiuni de responsabilitatea sociala .

Bazele companiei Coilprofil au fost puse în 1984, la Anvers, principalul domeniu de activitate fiind producția de tablă cutată, profile galvanizate, panouri sandwich și piese de finisaj. In anul 2001, Coilprofil a investit 8 milioane Euro intr-o unitate de productie la Ceptura, in judetul Prahova care a fost dotata cu utilaje si tehnologii de ultima generatie pentru productia de țiglă metalică, tablă prefălțuită, tablă cutată (pentru fațadă sau acoperiș), panouri termoizolante, casete structurale, casete de fațadă și piese de finisaj. De atunci, compania si-a dezvoltat constant activitatea prin importante investitii  care vor continua, pentru urmatorii 2 ani fiind preconizata  cu o investitie de cca. 6 milioane Euro .

Evenimentul de marcare a 18 ani de existenta pe piata romaneasca a constituit si prilejul cu care reprezentantii conducerii firmei au anuntat rebranduirea companiei, care isi va schimba numele in „Metigla”

Scroll to Top

Caută