SEMINAR DE INFORMARE din 11.07.2018 – Resursa umana performanta – vector strategic

“Resursa umana performanta – vector strategic pentru cresterea competitivitatii firmei”

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova deruleaza, în calitate de beneficiar,  proiectul  “Resursa umana performanta – vector strategic pentru cresterea competitivitatii firmei”, POCU/227/3/8/117913, proiect  finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toţi, Componenta 1: România profesională – Resurse umane competitive.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea competenţelor profesionale pentru 504 persoane (minim 30% vor fi femei) din urmatoarele categorii:

  • manageri (angajaţi care asigura managementul strategic şi care ocupă poziţii de management)
  • antreprenori care îşi gestionează propriile afaceri
  • angajaţi din departamentele de resurse umane.

din Regiunea Sud – Muntenia (judetele Prahova si Arges) şi furnizarea de instrumente, metode şi practici standard de management al resurselor umane şi de condiţii de lucru îmbunătăţite în vederea adaptării activităţilor la dinamica sectoarelor economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligenta conform SNCDI.

 Obiectivul general al proiectului se va realiza prin măsuri complete, complexe şi inovative, care răspund nevoilor specifice ale grupului ţintă:

  • informare (inclusiv informare specializată)
  • cursuri de formare profesională pentru manageri, antreprenori si angajati din departamentele de resurse umane: competente antreprenoriale, manager imbunatatire procese, manager resurse umane, inspector/referent resurse umane, coaching managerial – project management professional.
  • servicii de sprijin specializat: consultanţă în management şi afaceri, consultanţă în domeniul resurselor umane, sprijin pentru planificare strategică, asigurarea aplicării principiilor managementului schimbării şi servicii de mentorat în afaceri şi management.

In cadrul proiectului CCI Prahova deruleaza in Prahova si Arges, o campanie de informare formata din 10 evenimente de informare (6 seminarii de informare si 2 seminarii de specialitate)

Primul seminar de informare a avut loc Miercuri, 11 Iulie 2018,  la Ploiesti,  la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova. La seminar au participat 46 de persoane angajate in companii prahovene din domeniile eligibile in proiect, antreprenori si echipa de proiect.

Seminarul a avut ca obiectiv dezbaterea temelor generale de interes pentru grupul ţintă, informarea directă (prezentări) şi distribuirea de materiale utile (formulare GT pentru persoanele interesate să participe la activităţile proiectului).

Urmatoarele evenimente vor avea loc in aceasta luna, dupa cum urmeaza:

  • La Ploiesti – in data de 24 iulie, la sediul CCI Prahova, sala Europa de la ora 17:00.
  • La Pitesti – in data de 25 iulie, la sediul CCIA Arges, de la ora 17:00.

 

Scroll to Top

Caută