CCI Prahova, vizitata de o delegatie de oameni de afaceri din Shanghai

O importantă delegație de oameni de afaceri din Shanghai, sosită în premieră România, a ales Camera de Comerț și Industrie Prahova ca singură destinație pentru o vizită oficială, aici fiind primită de către președintele instituției, Aurelian Gogulescu.

„Avem o relație foarte bună cu China și în special cu Shanghai, acolo unde, din 2011, avem o reprezentanță a CCI Prahova. Am avut ocazia să merg de mai multe ori în orașul dumneavoastră și vă pot spune că de fiecare dată m-a impresionat, fiind una dintre marile metropole ale lumii. Am avut întâlniri cu reprezentanți ai autorităților locale, ai mediului de afaceri și ai Camerei de Comerț din Shanghai. Prin vizita pe care o faceți la CCI Prahova sperăm să puteți aduce un plus de investiții în țara noastră și, în special, în județul Prahova”, a spus președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu.

Delegația chineză a fost formată din reprezentații a trei companii – Shanghai Municipal Investment (Group) Corporation, Shanghai SMI Assets Management (Group) Co. Ltd. și Shanghai Dongfei Environment Engineering Service Co. Ltd., fiind condusă de Bian Baiping. Compania Shanghai Municiapl Investment Corporation a făcut parte din consorțiul de 3 firme care a construit cea mai mare înaltă clădire din oraș (632 metri), aceasta fiind a doua clădire ca înălțime din lume.

Oaspeții chinezi au fost intersați de domenii diverse de activiate, precum construcții, imobiliare, reciclarea apelor uzate, reciclarea gunoiului menajer, această primă lor vizită în România având scopul de lua pulsul sectorului economic de la noi în perspectiva unor investiții viitoare.

Scroll to Top

Caută