Invitație participare la Eurochambres Economic Survey

Camera de Comert si Industrie Prahova are placerea de a va informa ca in cursul anului 2018, Camera de Comert si Industrie a Romaniei participa la elaborarea studiului Eurochambres Economic Survey 2019, studiu calitativ privind asteptarile mediului de afaceri, bazat pe raspunsurile a peste 50.000 de companii active din statele Europei.

Eurochambres Economic Survey este realizat anual cu sprijinul Camerelor de Comert nationale si teritoriale din tarile europene si reprezinta un material de referinta, deoarece se bazeaza pe previziunile oamenilor de afaceri, care s-au dovedit a fi, de-a lungul timpului, un indicator obiectiv in stabilirea tendintelor si strategiei dezvoltarii economice europene. Rezultatele studiului vor fi disponibile in luna decembrie a acestui an, pe site-ul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, www.ccir.ro.

Pentru a contribui la intocmirea acestui studiu ce se va constitui intr-o oglinda a realitatii de business europene, va invitam sa completati formularul anexat si sa il transmiteti pana cel tarziu 15 septembrie 2018, la e-mail: externe@cciph.ro sau fax: 0244 512552.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută