Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu, la lansarea unui proiect cu finantare europeana

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, a fost prezent astăzi, la Centrum Ballrom & Conference, la conferința de lansare a proiectului “HRM – Human Resource Management”, Cod SMIS 117167, prin care 520 de antreprenori si manageri din Regiunea Sud Muntenia vor beneficia de cursuri gratuite de competențe antreprenoriale în perioada următoare. Evenimentul s-a bucurat de prezența ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat – Radu Ștefan Oprea, a directorului Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri – Alexandru Petrescu și a subprefectului de Prahova – Emil Drăgănescu.

“Faptul că o firmă din București a ales Ploieștiul, respectiv Prahova, pentru lansarea unui astfel de proiect este o dovadă a faptului că județul nostru este unul foarte dezvoltat din punct de vedere economic, iar cifrele confirmă pe deplin acest lucru. Și noi avem în derulare numeroase proiecte cu finanțare europeană și nu ne considerăm concurenți pe această piață a formării profesionale, ci împreună cred că suntem în slujba mediului de afaceri”, a spus președintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu.

Cursurile sunt dedicate antreprenorilor, managerilor și angajaților din domeniul resurselor umane din județele Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social Eurpean prin Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, cod apel POCU 227/3/8, Obiectivul specific 3.8 – Creșterea numărului de angajați care beneficiază de noi instrumente, metode, practici etc, de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI.

Scroll to Top

Caută