Seminar de informare, Ploiesti, 30.08.2018: “Resursa umana performanta – vector strategic pentru cresterea competitivitatii firmei”

In data de 30.08.2018, la Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, a avut loc cel de al IV-lea eveniment de informare din cadrul proiectului “Resursa umana performanta – vector strategic pentru cresterea competitivitatii firmei”, POCU/227/3/8/117913, derulat de CCI Prahova in calitate de beneficiar si finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toţi, Componenta 1: România profesională – Resurse umane competitive.

Seminarul face parte dintr-o campanie de constientizare a angajatorilor cu privire la importanta si necesitatea participarii angajatilor la programe de formare continua si care este derulata de CCI Prahova in judetele Prahova si Arges si este formata din 10 evenimente (6 seminarii de informare si 2 seminarii de specialitate).

La seminar au participat peste 50 de personae angajate in companii prahovene din domeniile eligibile in proiect, antreprenori si echipa de proiect.

 Evenimentul a avut ca obiectiv dezbaterea temelor generale de interes pentru grupul ţintă, informarea directă (prezentări), distribuirea de materiale utile pentru persoanele interesate să participe la activităţile proiectului si inscriere de grup tinta in proiect.

Obiectivul general al proiectului va fi atins prin aplicarea unui set de masuri complete, complexe si innovative, GRATUITE,  care raspund nevoilor identificate prin analiza prealabila efectuata de CCI Prahova, constand in:

Cursuri de formare profesionala:

Manager resurse umane – pentru manageri/angajati din departamentele de resurse umane sau cu atributii RU

Inspector/referent resurse umane – pentru manageri/angajati din departamentele de resurse umane sau cu atributii RU

Coaching managerial – pentru manageri/antreprenori

Project management profesional – pentru manageri/antreprenori

Competente antreprenoriale – pentru antreprenori si manageri

Manager imbunatatire procese – pentru antreprenori si manageri

  Servicii de sprijin specializat:

Consultanta in management si afaceri

Consultanta in domeniul resurselor umane

  Masuri de sprijin pentru planificare strategica

Servicii de mentorat in afaceri si management

Elaborarea si operationalizarea planurilor strategice pentru 54 IMM-uri

Urmatoarele evenimente vor avea loc in luna septembrie 2018, dupa cum urmeaza:

La Pitesti – in data de 26 septembrie 2018,  la sediul CCIA Arges, de la ora 17:00.

La Ploiesti – in data de 27 septembrie 2018, la sediul CCI Prahova, sala Europa, de la ora 17:00.

Persoanele interesate de beneficiile proiectului si care doresc sa se inscrie in proiect sunt rugate sa se adreseze Directiei de Programe si Afaceri Europene a CCI Prahova, persoana contact: Dra. Diana Crainiceanu – expert/informare coordonare evenimente, adresa email: diana.crainiceanu@cciph.ro, telefon 0727695759.

Manea Daniela,

Manager proiect

Scroll to Top

Caută