Delegatie din Hubei (RP Chineza) in Prahova – 18 septembrie 2018

Marti, 18 septembrie 2018, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, a participat, alaturi de Dl. Bogdan Toader, Presedintele Consiliului Judetean Prahova, la o intalnire de lucru cu o delegatie din Provincia Hubei, R.P. Chineza, condusa de domnul Xuming Ma, Vicepreşedintele Comitetului Provincial al Congresului Naţional al Poporului Chinez, care s-a aflat intr-o vizita in judetul Prahova.

Discutiile au vizat aspecte privind dezvoltarea colaborarii bilaterale în domenii precum industria petrolieră, turism, infrastructură rutieră, industria alimentară şi agricultură.

De asemenea, a fost mentionata posibilitatea colaborării în domeniul academic, avându-se în vedere parteneriate între Universitatea Petrol Gaze Ploieşti şi universităţi de profil din oraşul Wuhan, capitala Provinciei Hubei.

Avand in vedere excelentele relatii dezvoltate intre judetul Prahova si o serie de provincii din China, atat Dl. Bogdan Toader, cat si Dl. Aurelian Gogulescu au mentionat importanta intensificarii colaborarii dintre Judetul Prahova si Provincia Hubei, necesitatea implementarii mai multor investitii chineze la noi in judet si disponibilitatea tuturor factorilor implicati in stimularea acestor parteneriate bilaterale.

Scroll to Top

Caută