Doraly.ro: peste o treime din vanzarile online sunt en-gros

Comertul en-gros s-a mutat online. Cel putin asa arata o analiza a vanzarilor inregistrate pe platforma doraly.ro, primul markeplace cu preturi flexibile din Romania.

In perioada iunie-august a acestui an, 17% din numarul comenzilor din magazinul online au fost en-gros si au reprezentat 37% din totalul cifrei de vanzari al platformei digitale.

“Ne bucuram sa observam, de la o luna la alta, cum creste cererea de produse en-gros pe doraly.ro si ca astfel contribuim la evolutia obiceiurilor de consum online. Faptul ca, pe perioada verii, cel putin o treime din cifra de afaceri vine din wholesale se datoreaza faptului ca doraly.ro a fost perceput, inca de la lansarea platformei, ca un marketplace care vinde si en-gros, structurat pe un concept unic in care preturile pe bucata scad pe masura ce cantitatea comandata creste. In magazinul virtual am replicat practic ceea ce gasesc clientii pe rafturile magazinelor din Expo Market Doraly, un parc comercial recunoscut pentru comertul en-gros.”, a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.

catre articolul din Wall-street

Scroll to Top

Caută