Diplomat egiptean, vizita la CCI Prahova

Marti, 30 noiembrie 2018, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a primit vizita Domnului Ayman Aly Osman Hassan, Ministru Plenipotentiar Comercial in cadrul Ambasadei Republicii Arabe Egipt in Romania.

Inaltul diplomat egiptean a dorit sa transmita multumirile sale Domnului Presedinte Aurelian Gogulescu pentru excelenta colaborare pe parcursul mandatului sau si sa-si ia ramas – bun,  avand in vedere ca in curand isi va incheia misiunea in Romania.

In acelasi timp, ca o recunoastere a activitatii intense a CCI Prahova de-a lungul timpului pe relatia Egipt, Dl. Ministru a adresat invitatia de participare la Targul International de la Cairo din luna martie 2019.

De asemenea, a fost stabilit cadrul pentru continuarea proiectelor ce vizeaza stimularea cresterii schimburilor comeciale si dezvoltarii de investitii reciproce, in contextul in care, in cursul acestui an, CCI Prahova a semnat un Acord de Colaborare cu EBA – Asociatia Oamenilor de Afaceri Egipteni.

Scroll to Top

Caută