Romania-Italia, redam increderea investitorilor in economia romaneasca

Vineri, 12 octombrie 2018, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, a participat la lucrarile Forumului Economic “Romania-Italia, redam increderea investitorilor in economia romaneasca”, initiativa organizata de de Camera de Comert si Industrie Prahova in colaborare cu Consiliul Judetean Prahova, Camera de Comert si Industrie a Romaniei in Italia – CCIRO, Academia Europena pentru Relatii Economice si Culturale din Roma (AEREC) si Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din Romania.

Obiectivul principal din cadrul lucrarilor Forumului a fost reprezentat de Programul Guvernului Romaniei pentru dezvoltarea economica si sprijinirea mediului de afaceri, fiind abordate subiecte precum: politicile statului roman pentru sprijinirea si atragerea investitiilor straine, sprijinul guvernului pentru internationalizarea mediului de afaceri autohton romanesc, cu precadere pe relatia schimburilor economice Romania – Italia. Participantii au avut astfel ocazia sa obtina toate informatiile si noutatile legislative privind acest Program.

Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova, a prezentat o ampla situatie a structurii investitiilor italiene atat la nivel local, cat si national, a schimburilor comerciale romano-italiane la nivel national si judetean, precum si informatii de actualitate privind profilul economic al judetului Prahova.

Scroll to Top

Caută