Romania-Italia, redam increderea investitorilor in economia romaneasca

Vineri, 12 octombrie 2018, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, a participat la lucrarile Forumului Economic “Romania-Italia, redam increderea investitorilor in economia romaneasca”, initiativa organizata de de Camera de Comert si Industrie Prahova in colaborare cu Consiliul Judetean Prahova, Camera de Comert si Industrie a Romaniei in Italia – CCIRO, Academia Europena pentru Relatii Economice si Culturale din Roma (AEREC) si Uniunea Camerelor de Comert Bilaterale din Romania.

Obiectivul principal din cadrul lucrarilor Forumului a fost reprezentat de Programul Guvernului Romaniei pentru dezvoltarea economica si sprijinirea mediului de afaceri, fiind abordate subiecte precum: politicile statului roman pentru sprijinirea si atragerea investitiilor straine, sprijinul guvernului pentru internationalizarea mediului de afaceri autohton romanesc, cu precadere pe relatia schimburilor economice Romania – Italia. Participantii au avut astfel ocazia sa obtina toate informatiile si noutatile legislative privind acest Program.

Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova, a prezentat o ampla situatie a structurii investitiilor italiene atat la nivel local, cat si national, a schimburilor comerciale romano-italiane la nivel national si judetean, precum si informatii de actualitate privind profilul economic al judetului Prahova.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută