Vizita de lucru in Republica Moldova (5 octombrie 2018)

La invitatia Domnului Sergiu Harea, Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Republicii Moldova, pe data de 5 octombrie 2018, Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova, a participat, la Chisinau, la evenimentele prilejuite de sarbatorirea a 100 de ani de la fondarea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și 25 de ani de la crearea Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă CCI a Republicii Moldova.

La eveniment au participat circa 450 de persoane – autoritati guvernamentale, personalitati din Republica Moldova si din alte 20 de tari, Presedinti de Camere de Comert din strainatate, reprezentati ai Corpului Diplomatic, precum si numeroare companii.

Cu aceasta ocazie au avut loc scurte interventii de omagiere ale importantului eveniment si ale activitatii CCIRM, s-au inmanat diplome si insemne ale momentului aniversar si au fost trecute în revistă actiunile care au stat la baza formării instituției camerale ca o entitate ce promovează și susține mediul de afaceri moldovenesc, atat pe plan local, cat si in relatie cu strainatatea.

In discursul sau, Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu a accentuat excelenta relatie de colaborare dintre CCI Prahova si Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, derulata de mai bine de 20 de ani, multitudinea de actiuni organizate in comun, culminand cu evenimentul complex « Fabricat in Moldova » organizat la Ploiesti in anul 2017 precum si aportul si contributia CCI Prahova, atat in transferul de expertiza in domeniul infiintarii Parcurilor Industriale din Republica Moldova, dar si la realizarea gazoductului Ungheni-Iasi.

închide Panel