Participarea Presedintelui CCI Prahova la lucrarile Comisiei mixte Interguvernamentale de colaborare economica intre Romania si Republica Moldova

In data de 15 noiembrie 2018, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a fost prezent in cadrul delegatiei oficiale a Romaniei care s-a deplasat in Republica Moldova, la Chisinau, cu ocazia celei de-a XI-a sesiuni a Comisiei mixte Interguvernamentale de colaborare economica intre Romania si Republica Moldova.

 

Delegatia romana a fost condusa de Dl. Radu Oprea, Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, iar delegatia Republicii Moldova a fost condusa de Dl. Chiril Gaburici, Ministrul Economiei si Infrastructurii.

 

In cadrul lucrarilor comisiei mixte au fost discutate aspecte privind situatia economica din cele doua state, actiunile intreprinse in vederea consolidarii economiillor nationale si perspectivele cooperarii bilaterale intre Romania si Republica Moldova. Cu aceasta ocazie, Dl. Aurelian Gogulescu a punctat eforturile depuse de CCI Prahova in sprijinul intaririi colaborarii economice cu mediul de afaceri din R. Moldova, sub forma a numeroase si fructuoase actiuni si evenimente comune derulate pe parcursul a peste 2 decenii de cooperare.

 

La finalul sedintei de lucru, a avut loc ceremonia de semnare a documentelor bilaterale, respectiv a Protocolului Sesiunii Comisiei Interguvernamentale, de catre cei doi Ministri si Presedinti ai Comisiei.

 

In marja lucrarilor comisiei mixte a avut loc un Forum de Afaceri si Investitii, care a avut ca scop identificarea de noi oportunitati de colaborare intre reprezentantii mediilor de afaceri din cele doua tari.

 

 

 

Scroll to Top

Caută