Un reSet pentru performante mai bune in afaceri

Workshop de educatie ontologica pentru manageri

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat  joi, 8 noiembrie 2018, un eveniment special si inedit – un workshop de educatie ontologica pentru manageri,  intitulat “Un reSet pentru performante mai bune in afaceri” .

Tematica acestui workshop a constitui o  veritabila provocare, iar solutiile  prezentate, in urma unor dezbateri antrenante, au demonstrat faptul ca problemele de astazi isi pot gasi rezolvarea operand cu gandirea de maine.

Cei peste 50 participanti la eveniment – manageri, antreprenori, angajati – au participat activ la o  dezbatere intaractiva legata de : descoperirea unei gândiri proprii, autentice, vis-a-vis de motivatia actiunilor in contextul unei activitati de business ; accesul la o comunicare autentica; descoperirea valorilor care  inspira cu adevarat ;  prezentarea unei perspective noi care aduce : claritate vis-a-vis de intentie si obiective ;  comunicare generatoare de putere -“Empowering communication” ; sansa la o viată care face o diferenta.

Workshop-ul a fost susținut de Connie Larkin, Executive Coach de origine romana, leader de educație ontologicarecunoscut la nivel international .

Scroll to Top

Caută