CCI Prahova, gazda a Dialogului Public al companiei Lukoil

Camera de Comerț și Industrie Prahova a găzduit marți, 11 decembrie 2018, cea de-a doua ediție a Dialogului Public al companiei Lukoil în România, tema acestuia fiind “Transparența în comunicare, pentru o colaborare eficientă, în beneficiul comunității și al mediului de afaceri”.

Amfitrionul evenimentului a fost Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, care a precizat: „Este un prilej de bucurie și onoare pentru noi să găzduim cea de-a doua ediție a Dialogului Public al companiei Lukoil la Ploiești. La finele anului trecut, Lukoil a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri la nivel industrial din Prahova, de peste 1 miliard de dolari și a fost a doua companie din punct de vedere al cifrei de afaceri. Petrotel-Lukoil este cel mai mare exportator al județului, fiind o prezență constantă în Topul Firmelor Prahovene, motiv pentru care an de an primește Trofeul Investitorului și al Responsabilității Sociale. Petrotel-Lukoil este un membru important al Camerei de Comerț și Industrie Prahova, având o prezență activă în viața comunității locale”.

La rândul său, noul Director General al Petrotel-Lukoil, Aleksei Kovalenko, a făcut cunoscute câteva direcții de viitor din punct de vedere investițional. „Petrotel-Lukoil este una dintre cele mai performante rafinării ale Grupului nostru. De la venirea noastră în România, în anul 2005, am investit circa 600 milioane de dolari, din care 120 milioane de dolari doar în protecția mediului. Vom moderniza instalația de cocsare, un proiect de 71,8 milioane dolari care se va finaliza în anul 2021 și vom construi un nou complex de recuperare a sulfului, pentru care vom aloca 29 milioane de dolari, cu termen de finalizare tot 2021. De asemenea, vom avea în vedere optimizarea proceselor tehnologice”.

La acest eveniment au mai fost prezenți deputatul Laura Moagher, prefectul Mădălina Lupea, Vasile Pătrașcu – vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, Teodora Marin – city manager al municipiului Ploiești, Mihail Minescu – Prorector al Universității Petrol-Gaze din Ploiești, Alexander Tyurin – Consilier economic al Ambasadei Federației Ruse în România, Vladimir Gherasimov – Șef Direcție Politici Regionale Lukoil, Victor Jumbei – Director General Lukoil România, Alexei Kovalenko – noul Director General al Petrotel-Lukoil, Dan Dănulescu – Membru Directorat și Inginer Șef al Petrotel-Lukoil, Felix Dragu – General Manager Lukoil Lubricants East Europe, Daniela Dănulescu – Responsabil Comunicare și Presă al Petrotel-Lukoil.

Scroll to Top

Caută