Director General nou pentru Depaco, producatorul marcii Wetterbest, lansata la Baicoi

Incepând cu luna ianuarie 2019, poziția de Director General al Depaco, unul dintre cei mai importanți producători români de țigle metalice, sub marca recunoscută Wetterbest, a fost preluata de catre Marian Parvu Depaco face parte din Grupul TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcții cu capital românesc și unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale.

Marian Pîrvu are o experiență vastă, activând de peste 20 de ani în sectorul construcțiilor industriale și rezidențiale, perioadă în care a ocupat inclusive poziții manageriale, precum cele de Director Comercial, Director de Producție, Director de Operațiuni sau Director General. A fost, de asemenea, membru în comitetele de management din companiile în care a activat, ocupând și funcţia de vice-președinte.

Pîrvu are o puternică expertiză la nivel internaţional, în rolurile sale anterioare gestionând activităţi în mai multe ţări din regiunea Europei Centrale şi de Est, precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Ucraina, Serbia, Croația, Slovenia sau Slovacia.

”Preluarea poziției de Director General al Depaco reprezintă o provocare pe care am acceptat-o cu plăcere și mă bucur să lucrez împreună cu o echipă de profesioniști precum cea a Depaco. Împreună, vom duce mai departe povestea de succes a companiei şi ne propunem ca Wetterbest să-și continue ascensiunea ca brand de referinţă în domeniul acoperişurilor, atât prin continuarea extinderii în România, cât și în regiune”, a declarat Marian Pîrvu.

continuare articol

Scroll to Top

Caută