Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite, anul acesta

Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite. Autoritățile acordă vouchere de vacanță și în 2019. Cum vor putea fi folosite, anul acesta.

Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite. Valoarea acestora va rămâne tot de 1450 de lei. Acestea n-au fost indexate odată cu mărirea salariului minim pe economie, scrie a1.ro.

Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite. Legea nr. 165/2018 a intrat în vigoare de la 01 ianuarie 2019 și reglementează tichetele de masă, tichetele de creșă, tichetele cadoul tichetele culturale și voucherele de vacanță.

Vouchere de vacanță 2019. Cât valorează, cum pot fi folosite. Cu voucherele de vacanță puteți lua alături pe oricine doriți, membru al familiei sau prieten, vă puteți acoperi orice cheltuială din concediul de odihnă, singura condiție fiind ca acesta să fie efectuat în România. Valoarea maximă a voucherelor va fi egală cu șase salarii de bază minime brute. Valoarea nominală permisă pentru fiecare voucher de vacanță pe suport de hârtie va fi multiplu de zece lei, dar nu mai mult de 100 de lei.

continuare articol

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută