Bazin olimpic de înot în Ploieşti. Primăria a lansat o achiziţie pentru studiul de fezabilitate

Primăria Ploieşti a început demersurile oficiale pentru construirea unui bazin de înot la standarde olimpice, în sudul municipiului. Despre acest proiect se discută încă din 2017, când a fost nevoie ca Bazinul Vega să fie închis temporar pentru lucrări de punere în siguranţă a acoperişului. În această săptămână, municipalitatea a lansat o procedură de selecţie, pentru realizarea unui studiu de fezabilitate care, pe viitor, va sta la baza construirii noului complex sportiv.

Administraţia ploieşteană a alocat suma de 80.000 de lei, fără TVA, pentru realizarea studiului de fezabilitate. Procedura de achiziţie a fost demarată pe 5 februarie, iar firmele doritoare au un termen de o săptămână pentru depunerea ofertelor.

Conform solicitărilor din documentele anexate la această procedură, Primăria doreşte să realizeze un complex sportiv modern, care să cuprindă un bazin de înot la standarde olimpice, de 50 de metri lungime şi 25 lăţime, dar şi un bazin mai mic, pentru iniţiere şi pentru antrenamente, care să aibă dimensiunile de 25 pe 12,5 metri. Capacitatea totală a noului complex sportiv ar urma să fie între 800 şi 1.000 de locuri.

continuare articol

Scroll to Top

Caută