Curtea de Apel Ploieşti a obţinut calificativul “Foarte Bine” pentru activitatea desfăşurată în 2018!

Ieri, la Curtea de Apel Ploiești, nu s-a întâmplat ca la fotbal sau în orice alt sport – iertată ne fie comparația ! – , când noul antrenor mulțumește, de complezență, fostului tehnician, dat afară de conducere, pentru rezultate slabe.
Nu, fiindcă în prezența președintei Consiliului Superioar al Magistraturii (CSM) – Lia Savonea și a colegei sale, Nicoleta Margareta Țânț, din cadrul aceluiași for – , a reprezentanților Tribunalelor Prahova, Buzău și Dâmbovița, a judecătoriilor aronadate acestora, ai reprezentanților Poliției prahove, ai Jandarmeriei, ai DIICOT ș.a.m.d., Andra Corina Botez președinta Curții de Apel Ploiești ( foto, dreapta) a “legat” calificativul “Foarte Bine” obținut de către instanța ploieșteană de activitatea predecesorului său în funcție, Adrian Ghiculescu.
Și-asta încă nu-i suficient… Președinta instanței prahovene a mulțumit și tuturor magistraților prezenți (sau absenți) ieri la evaluarea activității pe anul trecut, desfășurată la Palatul Culturii, în Sala “ Marea Unire”.
Da, în Sala “Marea Unire” din incinta Palatului Culturii, fiindcă lucrările la Palatul Justiției evident că nu s-au finalizat încă. Lucru pe care îl cunosc – și suportă consecințele – atât judecătorii (în contextul în care aceștia își desfășoară activitatea în cadrul instanței), cât și justițiabilii.

continuare articol

Scroll to Top

Caută