Delegatie prahoveana, in Egipt

In perioada 25 – 28 februarie 2019, o delegatie prahoveana, condusa de Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, participa la o misiune economica in Republica Araba Egipt, organizata cu prilejul vizitei in aceasta tara a Dlui. Radu Oprea, Ministrul Mediului de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, cu ocazia lucrarilor celei de-a III-a sesiuni a Comitetului Mixt Romano-Egiptean.

Din delegatie fac parte companii din domeniul industriei de petrol si gaze, distributie de componente electronice, design in constructii, comert cu produse cosmetice si turism, dar si Prorectorul Universitatii Petrol –Gaze din Ploiesti – Dl. Mihai Minescu.

In cursul zilei de 26 februarie, delegatia prahoveana a participat la o intalnire de lucru la sediul ABA – Asociatia Oamenilor de Afaceri din Alexandria, in cadrul careia a fost semnat un Acord de Colaborare intre CCI Prahova si aceasta importanta asociatie de business.

Programul misiunii economice prahovene va mai cuprinde participarea la cea de-a VIII-a reuniune a Consiliului de Afaceri Egipt-Romania organizata la EBA – Asociatia oamenilor de Afaceri din Egipt, organizatie cu care CCI Prahova a semnat un Acord de Colaborare in cursul anului trecut, la doua forumuri de afaceri la Cairo, precum si intalniri la ministerele de resort.

Reperezentantul UPG Ploiesti va avea intalniri cu omologi din mediul universitar egiptean si va semna o serie de Acorduri de Colaborare.

Scroll to Top

Caută