Presedintele KOTA, vizita la CCI Prahova

Camera de Comerț și Industrie Prahova a găzduit miercuri, 13 februarie 2019, o întâlnire de afaceri cu Jung Hee Kim, Managing Director al Sabit Networks SRL și Președinte al Asociației Comercianților Coreeni din Străinătate (KOTA), amfitrionul evenimentului fiind Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.

Oaspetele coreean, care a fost însoțit de Alina Gulaev – director economic și Cristina Irimia – Logistics Assistant, a prezentat o soluție inovativă prin care capacele de canalizare stradală râmân la același nivel cu drumul pentru o perioadă îndelungată.

„În Coreea am livrat soluția nostră tehnică pentru toate drumurile din orașe, acesta fiind o problemă cu care ne-am confruntat de-a lungul timpului. Vom încheia contracate și pentru drumuri din Japonia. Observ că ea este prezentă în România și nu numai. Practic, înălțimea și înclinarea capacelor de canalizare se ajustează și nu mai apar probleme. Capacele sunt mai scumpe față de cele clasice, dar dacă se ia în considerare și mentenanța, atunci sigur se ajunge la economie”, a spus Jung Hee Kim.

La întâlnire au mai fost prezenți reprezentanți ai Primăriei Câmpina și RASP Ploiești, dar și două companii private.

Scroll to Top

Caută