Ambasadorul Thailandei, vizita la CCI Prahova

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat marti, 5 martie 2019, vizita in judetul nostru a E.S. Dl. Sarayoot Kalayanamit, Ambasadorul Regatului Thailandei in Romania.

Acesta a ales judetul nostru pentru organizarea unei vizite de lucru menite sa duca la o mai buna cunoastere reciproca din punct de vedere social, economic si cultural si sa initieze contacte de prietenie intre Thailanda si judetul Prahova. Simultan, E.S. Dl. Ambasador a dorit sa promoveze la nivel local Festivalul International de produse Agro Thaifex, care va avea loc in Thailanda in perioada 28 mai – 1 iunie 2019.

“Am avut relatii excelente cu toti ambasadorii din Thailanda si sunt sigur ca acelasi lucru se va intampla si cu dumneavoastra, care sunteti la inceputul misiunii diplomatice in Romania. Am fost acum doi ani la acest Festival International de produse Agro Thaifex si pot spune ca a fost impresionant, cu prezenta a peste 2.000 de firme din 40 de tari. Sper ca prin aceasta vizita a Dumneavoastra in Prahova sa putem dinamiza relatiile economice dintre cele doua tari”, a spus Presedintele CCI Prahova, Aurelian Gogulescu.

Dupa vizionarea unui scut film de prezentare a Agro Thaifex, inaltul oaspete din Thailanda a adresat inviatia firmelor prezente la eveniment de a participa la acest festival de referinta pentru Asia.

E.S. Dl. Sarayoot Kalayanamit, Ambasadorul Regatului Thailandei in Romania, a fost insotit de Dna Sirimit Siripala – Minister Counseller, Deputy Head of Mission si de Dl. Kanisapol Sithtichoti, Secretary I (Consul), autoritatile locale prahovene fiind reprezentate de prefectul Madalina Lupea.

Scroll to Top

Caută