Apa minerală s-ar putea scumpi

Un nou proiect de lege privind resursele hidrominerale aduce schimbări, care vor afecta nu numai producătorii din industrie, cât și consumatorii, prin scumpirea apei la raft, anunță un comunicat al Asociaţiei Producătorilor din Industria Apei.
Proiectul de lege trebuia dezbătut împreună cu asociaţiile şi companiile din domeniu, însă Preşedintele APRIA (Asociaţia Producătorilor din Industria Apei) spune că nu au fost convocaţi la o astfel de dezbatere. Noul proiect de lege fost pus în dezbatere publică pe data de 20.02.2019 şi a fost scos la numai şase zile distanţă şi republicat pe data de 04.03.2019 cu modificări.
„Noi am trimis propunerile APRIA cu privire la proiectul Legii resurselor hidrominerale, publicat pe site-ul Ministerului Economiei la data de 20.02.2019, dar nu am primit deocamdată un răspuns”, a declarat preşedintele APRIA, George Ristea, pentru MEDIAFAX.
„Noul proiect de lege al resurselor hidrominerale va scumpi apa la raft, iar asta este una dintre schimbările care vor afecta industria şi, implicit, consumatorul. Având în vedere că suntem o asociaţie care se implică activ în economie, vrem să fim consultaţi şi venim în întâmpinarea factorilor de decizie pentru elaborarea unei legi corecte, căci cei care au cel mai mult de pierdut sunt cetăţenii României şi nu putem sta cu ochii închişi”, a declarat în continuare preşedintele APRIA, George Ristea.

continuare articol

Scroll to Top

Caută